Mike is er klaar mee dat JMJ alles regelt en de rest van de groep lui is

Mike is er klaar mee dat JMJ alles regelt en de rest van de groep lui is

Mike en Jessie hebben het over het evenement van aankomende zaterdag. Jessie heeft door dat er iets is wat Mike dwars zit. Wanneer ze hem hiernaar vraag, geeft hij aan dat er nog veel moet gebeuren voor zaterdag. Deze opmerking valt niet goed bij Jessie. Ze heeft eerder aangegeven dat ze wil helpen maar hier is niks mee gedaan. Mike wil op zijn beurt niet dat Jessie de rest van de groep gaat helpen. Hij is er klaar mee dat zij niks uit zichzelf doen en vindt dat JMJ ze niet meer moet helpen. Hij wil zelfs dat de rest niks meer van JMJ krijgt. En vindt het niet leuk dat Jessie coulanter is naar de rest toe en het af en toe voor ze opneemt. Jessie wil met het evenement bij de bar staan, wat Mike niet nodig vindt. Hij ziet haar liever bij de kraam, zoals ze in eerste instantie had aangegeven. Jessie vindt de manier waarop Mike haar aanspreekt niet fijn. Niet zo tegen mij doen. Dat vind ik niet oké laat ze weten. Het gesprek eindigt kalm maar het lijkt erop dat het nog niet helemaal goed zit tussen de twee.

Wat later komen de twee terug op hun gesprek. Beide zijn inmiddels gekalmeerd en bespreken de laatste frustraties die nog in de lucht hangen. Mike legt uit dat hij wil dat de rest zelf op hun bek gaat. Hij is er klaar mee dat JMJ alles regelt en de rest lui is. Nu hij dit duidelijk uitlegt aan Jessie, heeft zij ook meer begrip voor hem. Wel geeft ze aan dat ze zelf ook wat wil doen. Ik wil ook dat er een podium ligt, dat ik denk zo hé, daar heb ik ook aan meegeholpen. En geeft verder aan dat ze niet afgestraft wil worden om de dingen die ze doet, want ze houdt er niet van om stil te zitten. Mike snapt het en trekt haar naar zich toe voor een knuffel. Het zit weer goed tussen de twee…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *