Volgens Mike loopt de groep hun doel voorbij

Volgens Mike loopt de groep hun doel voorbij

Er wordt flink gebouwd in Utopia 2 maar volgens Mike wordt daar veel te veel geld aan besteed. We lopen ons doel voorbij legt hij uit aan Jessie en Adriaan. Duizend euro per week om te bouwen is niet realistisch gaat hij verder. Volgens hem is het doel in Utopia 2 geld verdienen en zouden de bewoners hun tijd en energie daarom moeten steken in het organiseren van evenementen. Jessie is het niet helemaal met hem eens, want volgens haar is het bouwen voor sommige bewoners een voorwaarde om het leuk te hebben in de mini samenleving. Toch vindt Mike dat de prioriteit van de groep verkeerd ligt. We moeten geen evenementen organiseren om te kunnen bouwen, maar om geld te verdienen eindigt hij. Ben jij het met Mike eens?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Heidy at 16:19

    Ik vind Mike een beetje erg irritant worden omdat hij zo de baas aan het spelen is. Het voornaamste, dat denk ik tenminste, is een onderkomen maken waarin 15 personen kunnen wonen zonder dat het dak lekt! Dus het geld wat verdient wordt met evenementen ed. moet echt wel besteed worden aan materialen om iets goeds te kunnen bouwen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *