Wie gaat er in de stacaravan slapen?

Wie gaat er in de stacaravan slapen?

Gisteren is de stacaravan binnengekomen en dit betekent dat er een aantal bewoners kunnen slapen in de stacaravan. Er is al veel gespeculeerd wie er in de stacaravan zou mogen slapen, maar een concreet plan is er nog niet gemaakt. Wanneer een groot gedeelte van de groep afgelopen avond bij elkaar zit, gooit Mike de vraag in de groep. Wie zouden er heel graag in de caravan willen slapen vraagt Mike hardop. Nieuweling Shelley geeft aan dit wel te willen maar vindt dat de andere bewoners er eerst recht op hebben. Ook Gerrit wil graag in de stacaravan slapen. Ondertussen schrijft Mike op wie er wel en niet in de stacaravan wil slapen. Wie zal er uiteindelijk een plekje bemachtigen in de stacaravan?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 2.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Zomaar een lezer at 15:50

    Met dit mooie weer hoeven ze misschien niet zo nodig, maar oh oh als het straks weer kouder wordt. Dan zou het wel eens een flinke strijd kunnen worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *