Brenda is druk bezig met de voorbereidingen voor de Jam Sessie in Utopia 2

Brenda is druk bezig met de voorbereidingen voor de Jam Sessie in Utopia 2

Morgen organiseren de bewoners uit Utopia 2 hun Jam Sessie. Het evenement is bedacht door Brenda en die zet zich vandaag heel hard in om de aankleding, de kraan en alle andere zaken op orde te krijgen. Zo heeft Brenda ook rekening gehouden met de veiligheid en is bijvoorbeeld de vijver afgezet. Morgen hoeven we alleen de ballonnen nog op te blazen zegt Manon. Het lijkt erop dat de bewoners goed voorbereid zijn op het evenement.

En dat blijkt ook wel als Brenda iets later de groep even bij elkaar roept voor een briefing. Ze wil graag nog even het draaiboek doornemen. Brenda begint met de band die het evenement af gaat trappen. Om half zeven staat de band er en dan kan iedereen zijn liedjes doorgeven zegt ze tegen de aanwezigen. Ook vertelt ze dat Adriaan zijn groente en fruit gaat veilen. Daarnaast kunnen de bezoekers met Mike in de dug-out zitten. Jessie en Hiske gaan tijdens het evenement een challenge gaan.Brenda wil dat de bezoekers een gratis pollie meekrijgen en en ze wil dat bezoekers eten kunnen kopen bij Miss Crêpe. Manon en Sanne staan achter dit kraam. Zal het evenement een succes worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *