Brenda vindt het gedoe met Shelley echt verschrikkelijk

Brenda vindt het gedoe met Shelley echt verschrikkelijk

Brenda is erachter gekomen dat Shelley haar eigen plan heeft getrokken rondom Kniptopia. De twee vrouwen zouden in eerste instantie samen gaan werken maar zodra Shelley opving dat Brenda haar eigen salon zou willen heeft ze zich zonder overleg gescheiden van Shelley. Toen Brenda hierachter kwam werd ze nogal boos. Adriaan heeft er weinig van meegekregen en gaat verhaal halen bij Brenda. Wat is jouw kant van het verhaal dan? vraagt Adriaan geïnteresseerd. Brenda legt vervolgens uit hoe het is gegaan, terwijl Adriaan aandachtig luistert. Adriaan snapt Brenda maar geeft geen mening over de hele situatie.

Nog wat later lijken de emoties nog altijd hoog te zitten bij Brenda. Dit valt Christel op  wanneer ze haar aanspreekt wordt Brenda verdrietig. Ik vind het echt verschrikkelijk zegt Brenda met tranen in haar ogen. Ik ben er echt klaar mee. Als iemand mij probeert te naaien, naai ik die persoon tien keer zo hard terug voegt ze eraan toe. En vindt dan ook dat Shelley maar naar haar moet toekomen om het uit te spreken, want zij gaat het niet doen. Christel hoort het verhaal aan en omarmt Brenda wanneer ze ziet dat ze het lastig krijgt. Zal Brenda nog gaan praten met Shelley?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 92    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *