De vriend van jarige Shelley komt niet mee tijdens het familiebezoek

De vriend van jarige Shelley komt niet mee tijdens het familiebezoek

Het is vandaag een extra speciale dag in Utopia 2. Bewoner Shelley is vandaag jarig en dit moet gevierd worden. Afgelopen avond hebben de bewoners zich rond half 1 ’s nachts al rondom Shelley verzameld om haar te feliciteren. Ook vanmorgen werd zij vrolijk wakker, met een verjaardagsliedje die Brenda voor haar speelde op haar saxofoon. Maar dit is nog niet alles, vanavond wordt het verjaardagsfeestje van Shelley gevierd waar ook bezoekers naar toe mogen komen. Voordat dit alles gebeurt, is er nog een belangrijk moment voor de jarige. Ze ontvangt namelijk ook nog eens bezoek vandaag.

Uiteindelijk is het zover, het bezoek van Shelley komt de poort door. Shelley had erg gehoopt dat haar vriend bij het bezoek aanwezig zal zijn, maar wanneer haar familie de mini samenleving binnenloopt ziet ze tot haar teleurstelling dat haar vriend niet aanwezig is. Met veel verdriet omhelst Shelley haar familie en lijkt ze toch blij te zijn met haar bezoek. Het bezoek krijgt vervolgens een rondleiding over het terrein van Shelley, waarbij ze zich voorstellen aan de rest van de bewoners. De moeder van Shelley is erg stellig en geeft aan dat zij alleen een hand geeft aan de mensen die het beste met Shelley voor hebben. Wanneer Gerrit op de familie af komt lopen, geeft hij netjes een hand. De moeder van Shelley daarentegen slaat Gerrit over en gaat verder met de rondleiding.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 87    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *