Hoe is de Hollandse avond in Utopia 2 verlopen?

Hoe is de Hollandse avond in Utopia 2 verlopen?

Afgelopen avond was de Hollandse avond in Utopia 2. Hoe is het evenement verlopen? Je leest het terug in deze samenvatting.

Als de 3J’S in Utopia zijn gearriveerd doen ze een sound-check. De bewoners zijn daarom al druk bezig met de voorbereidingen en maken zichzelf op. Jeffry heeft zijn nette kleding aangetrokken en bekijkt hoe het gaat op het podium samen met Jessie. Ook de bezoekers stromen binnen, want ze hebben namelijk alle kaartjes verkocht. En uiteindelijk staat Palma Beach vol met mensen. Jeffry spreekt de menigte toe. Voor ons is het nu al geslaagd begint hij blij. En kondigt vervolgens de eerste zanger aan. Nadat zanger Jos klaar is, wordt de microfoon overgedragen aan zangeres Noami, die een nummer van Marianne Weber zingt. Dan is het moment daar, waar veel bezoekers op hebben gewacht. De 3J’S stappen het podium op om een optreden te geven. De bezoekers lijken zich te vermaken en dansen op de muziek van het drietal. Ondertussen staan de vrouwen achter de bar en wordt er door de overige bewoners merchandise en andere spullen verkocht.

Er was ook een probleempje, er werd zo hard gefeest en daar kon het podium niet zo goed tegen. Een bezoeker vertelt Jeffry het nieuws dat het podium is verzakt. Jeffry onderneemt snel actie. En rent naar John. John, hout roept hij naar zijn mede bewoner. Het podium zakt in elkaar! De twee rennen om hout, maar gelukkig zijn de 3J’s al aan het laatste nummer aangekomen. Na het optreden zorgt Jeffry meteen dat het podium gemaakt wordt. Eind goed, al goed. Uiteindelijk pakt Jessie de microfoon en neemt het woord.

Sowieso wil ik jullie, namens mij, Jeffry en alle Utopianen, heel erg bedanken dat jullie hier zijn spreekt ze de bezoekers toe. Ik heb nog een cadeautje voor iemand waar ik heel erg veel om geef en dat is Jeffry voegt ze eraan toe. De menigte begint te klappen en Jeffry klimt op het podium. Je kwam hier binnen als stoere jongen en altijd is het Jannes, Jannes, Jannes gaat ze verder. En vertelt dat Jannes er helaas niet is maar dat hij wel iets persoonlijks aan hem te vertellen heeft. Vervolgens wordt de videoboodschap van Jannes gestart, waarin Jannes hem heel veel succes wenst in Utopia 2. Zet hem op jongen en we zien elkaar snel laat hij weten. Jeffry staat ondertussen de glunderen van geluk en als de boodschap klaar is omhelst hij Jessie. Mijn avond kan niet meer stuk! glimlacht hij. Dit is echt machtig benadrukt hij.

Nadat de bezoekers uiteindelijk het terrein hebben verlaten, beginnen de bewoners met het opruimen van het terrein. Ik ga het nu alvast zeggen vertelt Jessie haar mede bewoners. Dankjewel allemaal. Vanuit mijn hart. Ik ben zo blij. De bewoners lijken erg tevreden over het evenement. Het was super zegt Gerrit. Je mag trots op jezelf zijn benadrukt hij. Volgens Timothy heeft iedereen heel veel complimenten gehad over de avond. Mensen gaan zelfs naar huis met handtekeningen op hun lichaam zegt hij. Naast dat de polaroidfoto’s uitverkocht zijn, lijkt ook de merchandise erg goed te zijn verkocht. We zijn niet leeg, maar het is goed gegaan zegt Mike. Hiske is ondertussen al begonnen met het ophalen en het tellen van de opbrengst. Hoeveel winst is er opgebracht? We komen er snel op terug!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *