John is woest en wil voor helemaal niemand meer bouwen

John is woest en wil voor helemaal niemand meer bouwen

Shelley wil graag even met John praten en komt bij zijn tent zitten. John heeft namelijk vertelt dat hij geen huisje meer wil bouwen voor bewoners. Dit omdat hij gehoord heeft dat er een aantal bewoners over hem geroddeld hebben. Dan staat diegene glashard in mijn bek te liegen. Ik laat me niet zo afdruipen reageert John geïrriteerd. Shelley probeert vervolgens de situatie uit te leggen en vertelt dat het waarschijnlijk de bedoeling van Joaquin en Timothy is om hem boos te maken zodat hij geen huisjes meer wil bouwen. John wil dit op zijn beurt niet aannemen van Shelley en heeft ook geen zin om in discussie te gaan. Shelley wil erachter komen wie er volgens John boos over hem gesproken heeft maar daar komt ze volgens John nooit achter.’Keuze is simpel, ik bouw voor niemand meer eindigt John. Houdt John zich aan zijn woord?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Heidy at 13:48

    Ben echt benieuwd waar meneer John zelf in gaat wonen dan tijdens de herfst en wintermaanden. Ik vind het maar een zielig persoon, hij moet er gewoon boven staan wat Joaquin en Timothy lopen te zeggen. Wees dan een vent en ga naar degene toe die volgens hen kwaad lopen te spreken over John, maar hij gedraagt zich nu zelf als een klein kind. Man wordt eens volwassen.

  2. goudvink at 12:30

    voet bij stuk houden John en niet meer bouwen
    daar komen ze we achter als het weer slechter wordt
    dan komen ze op hun knieenterug

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *