Manon maakt zich zorgen en roept de groep bij elkaar

Manon maakt zich zorgen en roept de groep bij elkaar

Morgen organiseren de bewoners een karaokeavond en Manon maakt zich daar een beetje zorgen om. Ze roept daarom de groep bij elkaar. We moeten echt meer aan de slag gaan begint ze. We moeten toch geld binnenhalen? Wat zijn we aan het doen vandaag? De woorden van Manon lijken binnen te komen, want een aantal bewoners besluiten om het openingsnummer te gaan repeteren. Ook de andere bewoners gaan aan de slag om het evenement voor te bereiden.

Aangezien het ook de bedoeling is dat de bewoners verkleed optreden wil Manon met  alle vrouwen een act doen en daarom zijn zij bezig met een dansje op Lady Marmalade. Met improvisatie en hier en daar een aanpassing lijkt de act steeds meer vorm te krijgen. Maar zullen de vrouwen de act ook zo goed opvoeren wanneer ze morgen voor publiek staan? En zal de avond een succes worden?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *