Mike is van plan een fictief Utopia 2 voetbalteam op te zetten

Mike is van plan een fictief Utopia 2 voetbalteam op te zetten

Mike is van plan om een fictief Utopia voetbalteam op te zetten en besluit het gesprek met meerdere bewoners aan te gaan. Terwijl Timothy hard aan het werk is om regenplassen weg te vegen, roept Mike één voor één bewoners naar de dug out. Hiske is de eerste en voelt zich vereerd. Wanneer ze samen zitten, vertelt Mike aan Hiske dat er een nieuw seizoen is gestart voor de voetballers. Mike wil graag voetbalmanager worden van het Utopia voetbalteam en kijkt naar de kwaliteiten van de andere mede bewoners. Wat voor positie zou jij hebben, Hiske? vraagt Mike. Eh… Ja! keeper zegt Hiske vervolgens tegen hem. Mijn doel is om niet 1-0 achter te staan en uiteindelijk de wedstrijd winnen legt ze verder uit. En naar wie zou jij de bal toespelen? gaat Mike verder. Naar ieder ander antwoordt Hiske. Ik geef iedereen de kans om te spelen vertelt eindigt ze.

Niet veel later is het tijd voor Brandon. Dus neemt Mike hem mee naar zijn dug out. Als Mike aan zijn eerste vraag begint, geeft Brandon al snel antwoord. Rechtsachter zegt hij zelfverzekerd. Ik zorg ervoor dat de tegenpartij niet in onze doel scoort voegt hij eraan toe toe. Brandon vindt ook dat hij hard is maar alleen wanneer het gaat om een situatie waarin hij zichzelf moet verdedigen. Aanvallend zou hij nooit hard zijn maar juist kalm. De spelersprofielen van Brandon en Hiske zijn ondertussen bekend. Mike gaat vervolgens mede bewoner Manon ondervragen. Manon heeft hier alleen wat minder zin in. Ze is niet zo’n fan van voetbal als Mike. Toch geeft ze aan wat ze het liefste zou willen zijn. Ik ben zowel een aanvoerder als speler zegt Manon tegen Mike. Gaat Mike alle mede bewoners af voor zijn “team”? En wat is hij met de informatie van plan?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 4.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *