Shelley en Brenda breken op vijandige wijze

Shelley en Brenda breken op vijandige wijze

Shelley is samen met Timothy aan het praten op een bankje als Sanne komt aangelopen. Shelley vertelt dat zij niet langer met Brenda zal samenwerken. Oh, fijn. Ik kon niet langer meer wachten. Bedankt. Gerrit en ik wachten hier al weken op voegt ze eraan toe. En vraagt wat Brenda haar probleem is. Shelley legt uit dat zij in de wandelgangen heeft gehoord dat Brenda al van plan was om niet langer samen te werken maar nu doet alsof dat niet zo is. Ik heb er gewoon naar gehandeld gaat Shelley verder Sanne feliciteert Shelley met haar eigen zaak en zegt dat zij Shelley graag wil helpen. Ze kan gewoon de pleuris krijgen, want ze is niet goed bij der hoofd vervolgt Sanne. Let the games begin eindigt Shelley trots.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 24    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Angelique at 07:03

    Ik vond Shelley in het begin zo’n leuke meid, maar nu….wat een gemeen en arrogant gedoe zeg..iets met het tonen van je ware aard denk ik.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *