Timothy en Jessie hebben een leuke verrassing nu Utopia 2 officieel een bv is

Timothy en Jessie hebben een leuke verrassing nu Utopia 2 officieel een bv is

De bewoners hebben een KVK nummer en dat betekent dat ze officieel een bv. zijn. Om dit te vieren heeft Timothy afgelopen avond een diner geregeld. Nadat Hiske en Christel de tafel hebben gedekt, schuiven alle bewoners aan voor het diner. Vandaag hebben we een grote mijlpaal bereikt begint Timothy vervolgens zijn speech. We zijn een bv. geworden. Hiermee kunnen we veel bereiken en bergen verzetten. Daar wil ik met jullie graag op proosten en daarom vandaag dit diner voegt hij eraan toe. De bewoners heffen het glas op de bv. En Adriaan vertelt dat hij hoopt dat de bewoners nu als één groep gaan samenwerken. Terwijl de bewoners zitten te eten, heeft Jessie ook nog een verrassing. Ze heeft namelijk geregeld dat er een dj komt draaien. Daarnaast is er onder andere bier en chips besteld, het beloofd een leuke avond te worden…

Jeffry en Manon lijken er anders over te denken. Ik vind dit geen grote mijlpaal zegt Jeffry tegen haar. Manon lijkt zich in de woorden van hem te kunnen vinden. Gaan we vieren dat we een brief hebben binnengekregen, nou nou nou… gaat Manon verder. Laten we gewoon eens normaal tegen elkaar gaan doen voegt ze eraan toe en vertelt dat ze ook helemaal geen zin heeft in Jessies verrassing. Ik vind muziek wel leuk maar die mensen erbij niet. Ze lijkt hier onder andere Timothy te doelen. En besluit om toch te gaan. Ik kan het ook met jullie leuk hebben, dus ik zie het wel eindigt ze.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *