Gerrit komt tussen de ruzie van Shelley en Sanne te staan

Gerrit komt tussen de ruzie van Shelley en Sanne te staan

Gerrit was niet bij de vergadering van vandaag. Waarom was je er niet vraagt Shelley dan ook aan hem. Volgens Gerrit ging het over zaken die niet voor hem van doen zijn. Shelley begrijpt hem wel maar legt uit dat hij wel wat belangrijks heeft gemist. Nu Manon weg is, moet iemand anders de webshop regelen. Gerrit had eigenlijk afgesproken met Manon om samen de webshop te regelen, maar tijdens de vergadering wilden ze iemand anders op de webshop zetten. Omdat Shelley bang was voor Gerrit zijn plek, heeft ze zichzelf opgegeven. Echter heeft ze wel concurrentie van Brandon. Brandon ziet namelijk ook opties om zich te ontplooien met de webshop. Het gaat tussen mij en Brandon. Ik denk dat Brandon het wordt, want hij heeft alle mensen aan zijn zij wanneer we gaan stemmen gaat ze verder.

Het lijkt Gerrit weinig uit te maken, daarom begint Shelley over Sanne haar verhuizing. Sanne wil namelijk verhuizen naar Hiske en Christel vanwege hun ruzie. Ook hierin heeft Gerrit geen interesse. Dat is jullie discussie, daar wil ik me niet in mengen vervolgt Gerrit verward. En loopt vervolgens de caravan in om Sanne haar spullen te verplaatsen. Wanneer hij bezig is, komt Sanne binnenlopen die Gerrit voor gek verklaard. Waar ben je allemaal mee bezig vraagt ze aan hem. Gerrit legt op zijn beurt uit wat het geval is maar Sanne vertelt dan dat het nog niet vast stond dat ze ging verhuizen. Beslis dan schreeuwt Gerrit daarna tegen Sanne, terwijl hij wegloopt. Sanne loopt direct naar Adriaan die in de dug-out zit. Waar haalt hij het gore lef vandaan zegt Sanne tegen Adriaan. Daarna gaat Sanne richting Brandon om haar hart te luchten. Ik heb alles voor die twee gedaan en dan gebeurt er dit. En dan heb ik een probleem met Shelley en niet met Gerrit en dan flikkert hij al m’n spullen op z’n kop. Ik snap het echt niet. Zo ondankbaar vertelt ze aan hem. Gaat het nog goed komen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 37    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *