Hoe is de jamsessie in Utopia 2 verlopen?

Hoe is de jamsessie in Utopia 2 verlopen?

Brenda is afgelopen dagen hard in de weer geweest voor het evenement de jam sessie Het was even kijken of het evenement überhaupt door zou gaan maar bij het openen van de poort lijkt de Jam Sessie toch van start. Brenda heeft het vertrouwen in het evenement en staat er daarom positief in. Daarnaast is de muziek goed geregeld, de band start tijdens het knusse. Het ziet ernaar uit dat de bezoekers veel één op één contact zullen krijgen met de bewoners. De bezoekers doen ook actief mee met de optredens. Ondertussen is Hiske in het water aan het zwemmen. Ze heeft namelijk een weddenschap verloren van Jessie. Shelley, Sanne en Manon zijn daarentegen druk aan het frituren. Ze maken in de caravan twisters.

Terwijl het merendeel van de groep aan het feesten is, is Sanne met Manon in gesprek over haar emoties. Ze wil graag een brief naar het thuisfront schrijven maar kan haar emoties niet goed kwijt. En geeft aan dat ze te veel negatieve berichten hoort op het Utopia 2 terrein en zich dan graag wil terugtrekken. Dit doet ze dan door in haar kamer te zitten in de caravan maar helaas zijn de muren te dun om het geluid van buitenaf te dempen. Manon complimenteert Sanne dat ze het juist zo goed volhoudt. Manon vond het ondragelijk om in de caravan te slapen maar wil daarom laten merken dat Sanne een doorzetter is. Dit vrolijkt haar op tot plotseling Adriaan binnenkomt. Gaat alles goed, Sanne? vraagt hij. Sorry. Ik wil jullie niet storen voegt hij er nog snel aan toe. Sanne vindt het geen probleem dat hij het vraagt en geeft eerlijk toe dat ze het leven in Utopia 2 soms even wat zwaar vindt. Mijn koppie zit soms gewoon vol eindigt ze.

Ondertussen gaat het evenement gewoon gezellig door en als het laatste nummertje geweest is komt het evenement tot zijn einde. De bezoekers worden naar de uitgang gebracht en de band speelt op de achtergrond het nummer Highway to hell. De bew9hers blèren nog mee en headbangen er op los. Brenda neemt dan de microfoon over en bedankt de bezoekers en wenst ze volgende week ook graag terug te zien tijdens hun nieuwe evenement, het 100 dagen feest. Nu het leukste gedeelte is geweest, staat er nog een klus op ze te wachten. Het opruimen. Tijdens de eerdere meeting is er gezegd dat iedereen zijn uiterste best moest doen om alles zo zorgvuldig op te ruimen, zodat er de volgende dag geen werk meer aan is.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 23    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *