Gerrit ziet het niet zitten dat Shelley bij Mike gaat slapen

Gerrit ziet het niet zitten dat Shelley bij Mike gaat slapen

Nu John heeft besloten Utopia 2 te verlaten, komt er een plek vrij is het huisje van Mike en John. Joaquin heeft geopperd om Shelley bij Mike in het huisje te laten slapen maar heeft niet nagedacht hoe Gerrit hierover denkt. Wanneer Joaquin, Timothy en Gerrit in de tent zijn, laat Gerrit aan hen weten wat hij van de situatie vindt. Hij geeft aan geen zin te hebben in gezeur, maar snapt niet dat Shelley bij Mike wil slapen. Gerrit vindt het jammer dat Shelley zelf niet inziet dat hij dit niet fijn zou vinden. Ik ben er een beetje klaar mee, je moet het toch zelf wel kunnen bedenken dat ik het niet chill zou vinden zegt hij met onbegrip. Ook Joaquin en Timothy beamen dat zij hun vriendin niet bij Mike hadden laten slapen.

Kortom het zorgt voor spanningen tussen hem en Shelley. Uiteindelijk besluit Mike dan ook om met het tweetal te overleggen. Deze oplossing is nu geopperd vanuit de groep begint Mike zijn verhaal. Maar van hieruit moeten we natuurlijk kijken naar iets voor jullie tweeën. En legt uit dat hij zelf niet graag zijn plekje verlaat en begrijpt dat Shelley rust zou willen hebben. Ik wil je het vertrouwen geven dat ik niets bij haar ga doen benadrukt hij stellig. Gerrit knikt en begrijpt zijn mede bewoner. Er moet iets gaan gebeuren zodat er meer huisjes voor twee komen vervolgt Mike. Ook biedt hij aan om soms de ruimte af te staan in het geval het stel een nachtje samen zou willen slapen. Zou Gerrit vrede hebben met deze situatie?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 127    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *