Mike en Lotus hebben samen de nacht door gebracht bij het kampvuur

Mike en Lotus hebben samen de nacht door gebracht bij het kampvuur

Lotus is nog maar kort in Utopia 2 maar het klikt heel goed met de andere bewoners. De nieuweling zit samen met mede bewoner Mike rond het kampvuur tot in de late uurtjes. De twee praten bij over de gebeurtenissen in de mini samenleving en zingen liedjes. Lotus heeft namelijk haar ukelele meegebracht en is zeer muzikaal. Wanneer ze een liedje voor Mike zingt, wil ook hij proberen te spelen op de ukelele. Lotus leert hem vervolgens wat akkoorden en speelt uiteindelijk zelf ook aardig op het instrument. Ze blijven zelfs op tot de zon weer opkomt en Adriaan al wakker is geworden. De twee  hebben een gezellige avond gehad.

Ondanks dat Lotus niet heeft geslapen, is ze op deze nieuwe dag heel erg energiek. Ze trekt haar Spongebob costuum aan om anderen te laten schrikken maar dat lijkt niet te lukken. Daarom trekt ze haar pak weer uit en gaat ze aan het werk. Ze pakt de kruiwagen en ruimt de troep van gisteren op. Plastic bekertjes, flessen en andere kleine dingen raapt ze op. Adriaan is hier ontzettend blij mee want die heeft eerder aangegeven dat het terrein een rotzooi is en dat ze moeten werken aan een schoon Utopia 2. Wat zal de dag nog meer brengen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 39    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *