Jeffry en Lotus staan pal tegenover elkaar

Jeffry en Lotus staan pal tegenover elkaar

Lotus is net geweigerd in het huisje van Jessie, die met haar bezoek daar is. De moeder van Jessie liet het niet toe dat Lotus het huisje inkwam en Lotus vond dat de moeder van Jessie te agressief werd. Wanneer Jeffry Lotus tegenkomt in de keuken ontploft de boel. Je bent ook een takkewijf, zegt Jeffry boos tegen Lotus. Lotus laat het hier niet bij zitten en vraagt verduidelijking aan Jeffry. Jeffry smijt de deur voor Lotus haar neus dicht en loopt boos weg terwijl Lotus achter hem aanloopt. Christel komt ertussen om te bemiddelen, maar de twee maken elkaar met de grond gelijk. De twee staan pal tegenover elkaar en de sfeer slaat volledig om in de mini samenleving. Ook de familie van Jessie bemoeit zich met de situatie en probeert Lotus op haar plek te zetten. Uiteindelijk wordt de boel gesust en gaat ieder een eigen kant. Zal hier nog een staartje aanzitten?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 41    Gemiddelde: 4.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. josknapen at 11:48

    Lotus heeft Jessie en nog enkelen medebewoonsters zwart gemaakt, ze praat veel te veel, ze is niet goed bezig dit ziet en hoort toch iedereen die naar Utopia kijk, de moeder van Jessie heeft volkomen gelijk dat ze niet wilt dat lotus in het huisje komt,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *