Lotus vraagt aan Mike hoe hij over hun nacht samen denkt

Lotus vraagt aan Mike hoe hij over hun nacht samen denkt

Mike zit afgelopen avond in zijn huisje wanneer Lotus binnen komt lopen. Hey, whattup? vraagt hij. Voel je je naar over wat er is gebeurd die avond? begint Lotus op haar beurt. Mike schudt zijn hoofd. En legt uit dat hij er allemaal niet zo zwaar aan tilt en het gewoon heel gezellig heeft gehad. Verder betekende het niets voor hem. Lotus is het met hem eens. Dat had ik ook, alleen wordt het nu door iedereen opgeblazen voegt ze eraan toe. Mike is het met haar eens maar vindt het maar vreemd. Mag je niet elkaar een knuffel geven of gewoon samen in slaap vallen? Daarbij denk ik dat ik elke bewoner hier wel letterlijk draag gaat hij verder. Lotus voegt eraan toe dat het ook heel koud was die nacht. Ik moet wel zeggen dat ik het wel gewoon prettig vond geeft ze uiteindelijk toe. Maar dat hoeft natuurlijk niets te betekenen benadrukt ze. Zal het echt bij deze nacht blijven?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Bo Lus at 08:42

    Mike vertelde dat hij geen “paal” had gehad toen hij met Lotus in bed lag. Je moet toch wel homo zijn om van Lotus geen “paal” te krijgen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *