X

Robin uit Utopia trouwt met Huub v. Ballegooy

Van oud Utopia bewoonster Robin hebben we de laatste tijd niet veel meer vernomen. Echter is ze getrouwd met Huub van Ballegooy!

Huub is onder andere bekend van de Gouden kooi waar hij een relatie met mede kandidaat Claire had. Momenteel is Huub eindredacteur bij Talpa. En verantwoordelijk voor onder andere de casting  van het realityprogramma. Robin en Huub leerde elkaar dus kennen tijdens hoe kan het ook anders de casting. Nadat Robin Utopia moest verlaten hebben de twee een leuke tijd beleefd zoals per Facebook ook wel te zien was. Dit beviel blijkbaar zo goed dat ze hebben besloten te trouwen. Dit terwijl ze pas een paar maanden samen zijn.  De kersverse bruid maakte het ook al wereldkundig via Facebook. En daarmee  lijkt dit verhaal dus bevestigd.

Robin getrouwd met Huub van Ballegooy – Facebook status.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 198    Gemiddelde: 3.6/5]

Reacties (2)

  • Met een beetje geluk, zou dit huwelijk zeker een paar maanden kunnen duren, verwacht ik zo.

  • Wat een heerlijk villeine opmerking, Ron. ;) Ik vind het eigenlijk wel een beetje fishy, een relatie tussen een bewoner en een redactielid, want hoe lang al? Niet professioneel.

X

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Privacy Settings