Robin uit Utopia trouwt met Huub v. Ballegooy

Robin uit Utopia trouwt met Huub v. Ballegooy

Van oud Utopia bewoonster Robin hebben we de laatste tijd niet veel meer vernomen. Echter is ze getrouwd met Huub van Ballegooy!

Huub is onder andere bekend van de Gouden kooi waar hij een relatie met mede kandidaat Claire had. Momenteel is Huub eindredacteur bij Talpa. En verantwoordelijk voor onder andere de casting  van het realityprogramma. Robin en Huub leerde elkaar dus kennen tijdens hoe kan het ook anders de casting. Nadat Robin Utopia moest verlaten hebben de twee een leuke tijd beleefd zoals per Facebook ook wel te zien was. Dit beviel blijkbaar zo goed dat ze hebben besloten te trouwen. Dit terwijl ze pas een paar maanden samen zijn.  De kersverse bruid maakte het ook al wereldkundig via Facebook. En daarmee  lijkt dit verhaal dus bevestigd.

Robin trouwt Huub van ballegooy

Robin getrouwd met Huub van Ballegooy – Facebook status.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 198    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. David Brigham at 23:26

    Wat een heerlijk villeine opmerking, Ron. 😉 Ik vind het eigenlijk wel een beetje fishy, een relatie tussen een bewoner en een redactielid, want hoe lang al? Niet professioneel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *