Shelley weigerde hand te geven tijdens het familiebezoek van Merel

Shelley weigerde hand te geven tijdens het familiebezoek van Merel

Merel heeft haar bezoek uitgezwaaid en kletst hierover na met Franny en Gerrit. Dan komt Shelley ter sprake. Toen Merel haar familie een rondleiding gaf, wilde Shelley twee van Merel haar vriendinnen kennelijk geen hand geven. Ze was op dat moment te druk met haar make-up bezig. Merel vindt dit echt heel kwalijk. Dat je mij dan niet moet, oké maar daar heeft mijn bezoek toch niks mee te maken? spreekt ze fel uit. Dat zegt ook al genoeg toch? reageert Franny. Merel vindt dat je al het bezoek gewoon uit respect een hand hoort te geven, ondanks wat er allemaal speelt tussen de bewoners. Het zal wel in de familie zitten eindigt Gerrit.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 36    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *