Bas zoent soms met mannen.

Bas zoent soms met mannen.

Zoals we weten heeft de nieuwkomer Bas zich al voorgesteld, maar Ivan is nieuwsgierig naar Bas zijn geaardheid.

Bas heeft kort na binnenkomst gelijk de handen uit de mouwen gestoken. Hij helpt Ivan met het bouwen van de obstakels voor de hindernisbaan, wat uiteraard respect oogst. Voor Ivan is het een mooi moment om zijn nieuwsgierigheid de vrije loop te laten gaan. Want tijdens het Centraal, waarin Bas zich voorstelde, heeft hij verteld dat hij voornamelijk van vrouwen houdt, maar van een sporadische mannentong ook niet vies is. Terwijl Ivan de planken vasttimmert , vraagt hij aan Bas, “Dus je bent wel eens met een man geweest?” “Ik heb wel eens met een man gezoend”, geeft Bas toe. Ivan vindt dat hij dat even moet uitleggen. Bas zegt, “Nou, er was wel heel veel drank in het spel en misschien een beetje drugs. Dan ga je heel anders denken. Maar ik val wel op vrouwen hoor, dus wees maar niet bang.”  Ivan en Bas moeten er wel gelijk om lachen. en Ivan zegt nog, “Nee, haha, ik was alleen nieuwsgierig”.

Later vraagt Bas aan Ivan, “En hoe zit het nu tussen jou en Nicole, zie jij jezelf als man van Nicole”. Ivan zegt, “Als ik dat niet zou zien, dan was ik hier in Utopia ook geen relatie begonnen. Het is al moeilijk genoeg een relatie hier binnen”. Bas vraagt aan Ivan of hij daar een goed gevoel voor heeft. Ivan zegt dat ze beiden hun eigen dingen doen en voor elkaar zijn wanneer we elkaar nodig hebben, maar niet heel de dag achter elkaar reet aan zitten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Tony at 16:46

    Volgens mij is ons nieuwe Basje gauw aangebrand en wil alleen maar zijn eigen waarheid horen.
    Misschien is hij wel een broertje van Joey…………?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *