Nieuwe bewoner Bas arriveert in Utopia

Nieuwe bewoner Bas arriveert in Utopia

En toen was er weer een nieuwe bewoner! Wederom een mannelijke bewoner genaamd Bas.

Bas is 25 en kent Gina al een beetje. ik wil hier een leuke tijd beleven en ben kok. ik ben ermee gestopt maar wil iets anders in mijn leven. ik hou van sporten, feestjes, muziek van van alles eigenlijk. En ik ben een harde werker maar wil ook een beetje vakantie. Ik wil het individualisme eruit halen in Utopia. Niet kiezen voor jezelf maar voor een ander. Ook heeft bas een vooropleiding psychologie gedaan. Bas kent Gina van vroeger uit de familie, ze hebben vroeger verkering gehad. Verder is bas vrijgezel en laat zijn ouders en vrienden achter. Bas valt op vrouwen maar is ook niet vies van mannen. Ook zou Bas graag de koeien willen verzorgen en zich richten op de obstakel run.  Ik ben straight to the point, en ben nu nog even verlegen. Maar ik ben geen herrieschoppers of zo. Ik heb Utopia vanaf het begin gevolgd en nu vind ik het nog leuker! Bas wil plantenbakken van beton maken om geld te verdienen. Ook heeft Bas nog een flesje drank mee genomen. Daarna is het tijd om zijn kist te pakken en krijgt hij een rondleiding van LauraB. Succes Bas!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 69    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 11 reacties op dit artikel
 1. bart g at 16:20

  Goed dat hij binnen komt.
  En dat het een ex is van gina.
  En leuk dat hij van 2 kanten is kan hij ten eerste terug naar gina en ook mark af en toe pakken. 2 voor de prijs van 1

 2. anneke at 12:45

  Eerst kijken hoe hij is om te zeggen hoe hij is
  Zo ze hebben een kok en nu lekker samen eten hij moet toch weten om met minder geld lekker te gaan koken.
  En het is te hopen dat het lukt met zijn plantenbakken.

 3. Linda at 12:39

  Mark hoeft niet bang te zijn.. dat Gina naar bas gaat.. wat ik al eerder zei.. utopie is een relatie bureau aan het worden.. dus wat maakt het uit.. om de boel wat spannender te maken .. gaan ze door naar de tweede ronde.. ja een triootje.. .. Mark twijfelde toen toch ook al of hij van mannen enof vrouwen hield.. dus tjsa Dromen komen uit in UTOPIA!!!

  • adriana46 at 12:50

   Farah, ja inderdaad het is een leuke jongeman en er staat een “knappe” kop op.
   En ja hij past perfect in de groep dat ben ik met je eens……
   Bas houdt van sporten, muziek, feesten en volgens mij ook van drinken. Niet voor niets had hij al een “flesje drank” meegenomen.

   Ja mijn conclusie is ook: Bas past perfect in deze groep Utopianen!

   • David Brigham at 13:09

    Duidelijk bedoeld als vervanging van Wilco (die was ook ingehuurd als provocateur/”trouble maker”) én als roddelmaatje voor LauB op het rokersbankje (een tweede René? hij lijkt er zelfs op).

 4. Manon at 12:13

  Toch knap dat als je 5 minuten in beeld bent mensen je al denken te kennen en oordelen over je! En het is geen geen ex vriendje van Gina maar hij heeft blijkbaar wat gehad met een vriendin van Gina!

 5. anna at 11:43

  Nou Mark kijk maar uit voor de nieuwe bewoner is een ex vriendje van Gina….En ook een liefhebber van drank.En nu heb je Vanessa aan de kant gezet als dat gebeurd Gina weer bij haar EX dan mag je wel uitgeruste handen hebben als je snapt waar ik op doel!

 6. Marja at 11:32

  Ach jee weer zo’n nitwit en ook nog eentje die van 2 walletjes eet. Hij wil ook een beetje vakantie houden , dat doen ze allemaal dus is hij aan het goede adres. En het is al weer ons kent ons daar, hij kent gina

  • adriana46 at 12:47

   Precies Marja, hij past bij het hedendaagse Utopia, Dat gaf deze Bas zelf aan: “. Ik heb Utopia vanaf het begin gevolgd en nu vind ik het nog leuker. Ja leuker voor personen die niet van werken houden, maar inderdaad van feesten, muziek, sporten en drinken”. Dan is deze Bas daar 100% op zijn plaats! Ik geloof dat er nu nog 1 werker is bij de mannen (Ivan) en bij de vrouwen Nicole. De rest, mag ik het woord gebruiken: parasiteert.

   Typisch dat Bas het Utopia van 2015 nog leuker vindt…. zowel hier als op de live-stream is men ronduit van mening dat het peil van Utopia 2015 enorm zwaar beneden het peil van 2014 ligt.

   • Hannah at 15:29

    @ Adriana46 Ik vind “parasiteert” een net Nederlands woord hoor. 🙂 En je slaat ook nog eens de spijker op de kop.
    Persoonlijk vond ik het in het begin van Utopia leuker, niet zozeer om de mensen van het eerste uur, maar om het feit dat er iets opgebouwd moest worden.
    Als er iets verdiend werd, werd dit geïnvesteerd in spullen en eten. (Totdat de bedenkers van Utopia er achter kwamen dat 15 mensen niet in staat zijn zichzelf te bedruipen en er via de achterdeur geld en goederen binnen werden gebracht)
    Met dit (en wat acteerwerk hier en daar, ingefluisterd door de regie) in het achterhoofd vind ik het toch erg leuk om te volgen 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *