Mark en Gina over hun break up

Mark en Gina over hun break up

Naast nominatie praat werd er ook nog ergens anders over gesproken. Zo hebben Mark en Gina een gesprek gehad over hun break up, hun relatiebreuk…

Want Mark lijkt zich nog steed niet zo lekker te voelen en na de nominaties is dat niet beter geworden. Hij heeft immers 2 stemmen van Gina gekregen. Samen praten de twee over hoe het nu verder moet. Gina vertelt dat de twee juist blij moeten zijn dat ze nu uit elkaar zijn gegaan en niet over een paar maanden. Dan was het veel moeilijker geweest. Maar echt blij is Mark niet met dat antwoord, hij zag het toch iets anders voor zich. Gina benadrukt dat ze niet dood zijn, geen ruzie eer hebben en ik sta niet op je lijf getatoeëerd. Volgens Mark probeert Gina het een positieve wending te geven terwijl het gewoon k*t is. Gina benadrukt dat ze Mark niet kan vergeven omdat hij tegen haar gelogen heeft. Maar ook zij vindt de relatiebreuk lastig. Ergens haat ik je maar ik hou ook veel van je. Maar ondanks dat wil ze wel goed omgaan met elkaar, het moet niet ongemakkelijk worden voor de rest van de groep. En er zijn meer meiden dan kerken voegt ze eraan toe, hopende dat Mark wat op beurt. Wel hoopt Gina dat de twee vrienden kunnen blijven. Ik zou denken, we hebben het gewoon leuk samen, en wie weet kunnen we beste maatjes uit elkaar halen en misschien niet. En hoort dit bij de Utopia ervaring,  we gaan shinen! Zal het de twee lukken om op een goede manier met elkaar om te blijven gaan?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. Wil at 20:08

  Mark….laat gina maar gaan, wat een drama maakt ze er van, dit verdien je niet,
  Wat mark niet allemaal naar zn hoofd kreeg met woorden, daar lusten de honden geen pap van
  Schandalig,
  Ga maar op zoek naar een niet zo een dramaqueen,
  Gina kan nergens tegen, maar staat zelf wel heel gemeen met een ander te zoenen zodat mark het ziet
  Bahhh
  Moet je mam hier niet mee bemoeien met een briefje over het hek?

 2. Elly at 20:01

  Ik hoop dat Gina zich los gaat weken van haar moeder…..is een benauwende relatie. Gina kan toch niet breken omdat haar moeder dat zegt….Gina wil teveel bevestiging van haar moeder….komop Gina….je bent een perfecte kapster….wees trots op jezelf. Zelf ben ik geen fan van Mark….maar t is jouw leven….jij bepaalt met wie je een relatie hebt en niet je moeder…

 3. Toet at 19:19

  Wat een slecht mens is die Gina.Zijn er nog vrouwen met normen en waarden of zijn ze daar allemaal uit de goot gehaald.Wat een dellen.Die met die blauwe kippen kop ook.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *