Nicole is klaar met het gezeik van Armanda

Nicole is klaar met het gezeik van Armanda

De boodschappen zijn vandaag ook weer gearriveerd, Nicole had wat lekkers besteld maar Armanda was het daar niet zo mee eens. Nicole werd erop aangesproken en is helemaal klaar met het gezeik van haar mede bewoner.

Ik kreeg op m’n flikker van Armanda, omdat ik vissticks had gekocht vertelt Nicole aan Gina tijdens het opruimen van de boodschappen. Nicole vertelt verder, Armanda vond het niet kunnen, omdat vissticks niet veganistisch zijn en ook niet vegetarisch. Gina vindt het gek, iedereen bestelt immers wel eens dingen die niet veganistisch of vegetarisch zijn. Later gaan Gabriëlle, Gina en Nicole aan tafel zitten. Daar legt Nicole nogmaals het verhaal uit. Wat een gezeik joh voegt ze eraan toe. Als het zo moet heb ik er geen zin meer in. Gabriëlle vind dat de bewoners de laatste tijd nogal veranderen van sfeer. En Gina vindt dat iedereen het zelf mag weten, niks is verplicht. Nicole benadrukt een vervelend gevoel ervan te hebben en Gabriëlle is het daar wel mee eens. Ik denk dat er een climax komt aan het einde van het jaar voegt ze eraan toe. Gina denkt dat het gaat beginnen als de stemming voor de Utopiaan van het Jaar dichterbij komt, maar wel pas na de nominaties…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 35    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. Yvon at 20:37

  Ik heb vanavond ook weer genoten Ann,die drie passen goed bij elkaar..zijn alle drie overtuigt van hen zelf en willen het anderen ook op leggen.
  Cees was weer tenenkrommend,als bedrijfsleider…is hij natuurlijk velemale beter dan wie ook..zucht zucht.
  Armanda gebruikt Utopia en wat je zegt,je kan een mening hebben maar het is geen wet.
  Ja en Bas is gewoon Bassie,een kind

 2. Ann at 20:00

  Ja die armanda die draaft door met dat veganisme, ook een grote slijbal bij bas en cees. Vanavond ook weer, o cees goed hoor dat je je zo staande hou.. Ze kan beter wel vlees vis kaas eten, ziet eruit als zombie.. Ga lekker naar huis naar je vriendje die jou mist.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *