Bas en Beau gaan samen in bad

Bas en Beau gaan samen in bad

Beau is geopereerd zoals we al schreven en Bas doet er alles aan om haar te helpen gezien het feit dat ze in een rolstoel zit. Als ze in de loods weer bijgepraat is van de chaotische dag wil ze zich graag opfrissen. Billy gaat daarom de bikini van Beau halen en Bas helpt haar daarna verder. Eenmaal in de badkamer aangekomen gaat Bas op zijn knieën zitten om Beau haar been goed in te pakken, zodat het gips niet nat kan worden. Dat is uniek hoor, dat ik door de knieën ga voor een vrouw grapt hij vervolgens. Daarna is het tijd om Beau in het bad te takelen. Bas trekt zijn shirt uit en gaat in het bad staan en aan de andere kant helpt Billy om Beau veilig in het bad te krijgen. Uiteindelijk liggen Bas en Beau samen in bad. Wat overigens niet heel comfortabel is maar ze is weer fris en fruitig! Beau zou de komende tijd nog rustig aan moeten doen. Ze slaapt voorlopig beneden, in het kantoor. Gelukkig wordt ze goed verzorgd door Bas, en de rest natuurlijk.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. Willem at 06:25

  Beau lijkt mij een leuke vriendin voor Bas. Zij is in ieder geval geen druktemaakster zoals die Romy.
  In ieder geval kunnen bas en Beau goed met elkaar opschieten.

 2. Else at 22:43

  Waarom in bad als je net geopereerd bent???!!! En met Bas samen…
  ze blijkt een ware flirt te zijn, dat zien we wel dezer dagen!

  Die zie ik niet terug gaan in het onderwijs!!

 3. Anna at 14:59

  Snap niet dat als je weet geopereerd moet worden dat je je aan meld voor Utopia. Lijk nou vakantie
  .want ze hoeft niks te doen
  Dus uitgekiende tante .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *