Benjamin deed mee aan naakt dating programma

Benjamin deed mee aan naakt dating programma

Vindt je nieuwkomer Benjamin een bekend gezicht hebben? Dat kan, hij heeft namelijk mee gedaan aan een tv programma van RTL5. Benjamin deed namelijk mee aan het programma Adam zoekt Eva. Een programma waar deelnemers naakt met elkaar daten. Uiteindelijk werd Benjamin gekozen door een vrouw maar Benjamin bleek geen verdere interesse te hebben in deze vrouw dus ging hij zonder Eva richting huis. Ben je benieuwd hoe Benjamin er zonder kleding uit zag? Check het dan even hier!

Wat gebeurd er nog meer in Utopia? We hebben het even voor je op een rijtje gezet:

 • Bas is vanmorgen opgestaan met het idee om te stoppen met roken. Hij vertelt dit aan Gabriëlle en zij besluit mee te doen om Bas een beetje te steunen. Dit hebben we Bas tijdens de lockdown ook al  eens zien doen met weinig succes… Wellicht lukt het hem nu wel?
 • Wim heeft een klein gesprek gehad met Benjamin, hoe vond hij zijn eerste avond? Benjamin antwoordt, ja het is wel even wennen. Ik ben een paar keer wakker geweest, maar het is een prima bedje hoor. En ik heb vanmorgen al het een en ander gedaan. Ik heb een brief meekregen van mijn broer en die heb ik even gelezen. Benjamin lijkt het dus naar zijn zin te hebben.
 • Arjuna is weer op het Utopia terrein, dit keer doen een flink aantal bewoners een sportief bal spelletje.
 • Bas heeft mooi gesproken over stoppen met roken maar om 10:30 zien we hem gewoon een sigaretje roken met Rob op het rokersbankje… Wellicht stopt Bas later vandaag?

Later komen we uiteraard terug met nog meer Utopia nieuws! Volg ons ook even op Twitter en Facebook als je volledig op de hoogte wil blijven van wat er in Utopia gebeurd.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 59    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 8 reacties op dit artikel
 1. joyce madarie zweers at 15:39

  echte mensen in utopia ? weinig echt gezein , ze hebben allemaal een tv verleden , lukt het daar niet , 2de optie via utopia

 2. Maria at 14:04

  Je wordt besodermieterd waar je bij staat, ik denk dat ik niet meer ga kijken, is toch altijd maar ruzie met dezelfde mensen, heb er een beetje genoeg van, die stinkerds.
  Ik heb nog wel een vraag, moeten de mensen die nieuw komen nou betalen daarvoor of niet.

 3. Merel at 11:09

  Goh de zoveelste ”bekende” die dus duidelijk gevraagd is door het programma.
  Zal ze allemaal even opnoemen.

  1= Andrea, Achter gesloten deuren
  2= Billy eigenlijk Marjet, zelfde verhaal
  3= Bjorn, zelfde verhaal
  4= Tim, vriend van Ruud,
  5= Madelon, Was nanny van Melisa en Andy van der Meijden
  7= Patrick, Bewijs brief van Sbs waarin staat dat ze een bouwer zoeken oftewel zelf hebben gevonden
  8= Bas, duidelijk gevraagd vanwege zijn aparte gedrag
  9= Charlotte, Wiens moeder connecties bij SBS heeft en papa eigenlijk ook
  10= Emil, hij was al eens eerder op tv

  Wie nog meer? Is gewoon TE toevallig dat deze mensen zich zogenaamd zelf hebben opgegeven.

  • David Brigham at 11:18

   Mooi overzicht! Bjorn heeft op jongere leeftijd ook in Spangaz gespeeld. Ik dacht dat Gaby ook speciaal gezocht was (via advertentie) als Christen-jongere, vandaar haar over-the-top gedrag in het begin.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *