Doodsoorzaak Babyface is bekend

Doodsoorzaak Babyface is bekend

Gisteren schreven we al over het tragische nieuws dat Babyface onverwachts is overleden. De Utopia eend is toen opgehaald en naar de vogelkliniek gegaan. Daar werd het diertje onderzocht om de doodsoorzaak te achterhalen. Afgelopen avond kreeg Bas een telefoontje met verdere uitleg. Zodra Bas de telefoon aanneemt laat een medewerker weten ook geschrokken te zijn door de plotselinge dood van de eend. Vervolgens vertelt hij dat ze de doodsoorzaak gevonden hebben. Uit onderzoek is gebleken dat hij een zwak hart had. Een aandoening die niemand volgens de medewerker had kunnen vermoeden. En waar ook niemand iets aan heeft kunnen doen. Hij drukt Bas op het hart dat die dingen helaas kunnen gebeuren en dat Bas geen schuld heeft in het overlijden van de eend. Bas is natuurlijk nog altijd verdrietig om de eend die is overleden net als zijn mede bewoners maar één ding is wel zeker het heeft niet aan de dierenvriend gelegen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *