Hiske doet een soort van interventie rondom de relatie tussen Jessie en Merel

Hiske doet een soort van interventie rondom de relatie tussen Jessie en Merel

Hiske vindt de situatie rondom Merel en Jessie vervelend en nodigt de twee afgelopen avond uit om samen te komen. Ze wil de situatie schetsen en uitleggen wat ze vindt van hoe de twee zich gedragen. Eerst wil ze dat beide eerlijk en openhartig hun mening over elkaar geven. Ze wegen daarna af hoe zwaar elk puntje weegt en of ze meer positief of negatief over elkaar zijn.

Merel vindt dat Jessie erg lief kan zijn, schattig lacht. Maar kan ook onuitstaanbaar (aantrekkelijk) zijn. Verder vindt ze hem een verwend rotjong en sfeerbepalend in negatieve zin. Daarnaast vindt ze hem gevoelig ook al laat hij het niet blijken. Hij haalt volgens Merel anderen naar beneden op een sneaky manier. Verder heeft Jessie humor, kan onverzorgd zijn, loopt weg middenin het gesprek. Wil niet over gevoelens praten. Merel vindt hem knap en als hij verliefd is is hij schattig. Als laatst punt vindt Merel zijn lichaamsbouw leuk.

Jessie vindt Merel een verwend en eigengereid. Maar ook egoïstisch en afhankelijk van anderen ook al denkt ze van niet. Ze kan lief lachen en is een toffe Truus. Verder vindt hij dat ze heel verliefd kan kijken. Soms vindt hij haar ongemakkelijk maar heeft toch een leuk gezichtje. Als laatst laat Jessie weten dat ze zorgzaam is maar dit wel vaker mag voorkomen.

Conclusie is dat we aan elkaar meer dingen niet leuk vinden dan juist wel merkt Merel vervolgens op. Hier is Jessie het niet mee eens dit omdat hij de leuke punten zwaarder vindt tellen dan de negatieve punten. Hier kan Merel zich wel in vinden. Dan neemt Hiske een moment om hun relatie uit te schetsen. Dit is hoe ik het zie. Het schip zie ik als jullie relatie en op het schip zit een prinses en een kapitein. Je kan ervoor kiezen om in wild water te gaan varen, een smalle sloot of een brede sloot zonder golven. Als je er een feestje van wil maken, ben je er zelf verantwoordelijk voor legt ze uit. Jessie en Merel zien hier zeker wat in en zijn opzoek naar een brede sloot zonder golven. Alleen moeten ze dit zelf creëren. Maar of het ooit goed gaat komen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 23    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *