Stefanie lijkt haar plekje gevonden te hebben in Utopia

Stefanie lijkt haar plekje gevonden te hebben in Utopia

Het is een rustige dag in Utopia, eerder zaten Colinda en Stefanie op het rokersbankje te kletsen. Daar bekend de nieuweling dat ze haar plek een beetje gevonden te hebben.

Stefanie vertelt dat ze ondanks haar heimwee haar draai begint te vinden in Utopia. Tijdens het feest van Nicole stapte ze al uit haar comfortzonde en dat heeft ook geholpen. Ook had ze toen een goed gesprek met Nicole. Nicole stak haar een hard onder de riem en spraken ook over de tattoo shop. Ik weet niet of ik me volledig wil focussen op de tattoo shop. Gisteren had ze eet gasten en het koken is haar heel goed bevallen. Gaby hielp een handje mee en toen ontstond er al snel een ander idee. De samenwerking met Gaby verliep goed en daar zit wel toekomst in. Colinda is het ook al opgevallen. Tijdens de lockdown was Gaby ook fanatiek bezig en dat zag ik gisteren ook. Ze was echt aan het shinen met jou in de keuken. Ook heeft ze mij vertelt dat ze veel van jou geleerd heeft. Stefanie denkt dat ze wel verder wil met Gaby, ik wil sowieso iemand erbij hebben. Colinda geeft toe vandaag lekker niks te gaan doen, ze is nog steeds erg vermoeid. En Stefanie benadrukt dat ze haar draai gevonden heeft, ook al heeft ze soms nog momenten dat ze zich afvraagt wat ze hier doet. Colinda antwoordt dat deze vraag nog wel meer terug zal komen tijdens haar verblijf, dat heeft ze zelf ook. Stefanie vind het wel knap dat Colinda er nog steeds zit, ik begin mijn telefoon al te missen! Colinda heeft daar minder last van maar mist Wilco wel en is de dagen aan het aftellen.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *