Bjorn en Mark hadden een confrontatie

Bjorn en Mark hadden een confrontatie

Mark sprak Bjorn vanmiddag aan op de organisatie van het beachfestival wat hij op 8 augustus wil organiseren. Volgens Mark doet Bjorn verschillende dingen maar worden er geen concrete afspraken gemaakt. En dat is volgens hem wel nodig.

Het conrlict begint zodra Mark vraagt hoet het met de oranistie zit. De manier waarop Mark hem aanspreekt schiet bij Bjorn in het verkeerde keelgat. Ik vind het niet fijn hoe je communiceert. Maar Mark denkt daar weer anders over. Ja, maar het gaat om het ontvangen van mijn reactie. Ik vind het een fijn gesprek, gewoon lekker zakelijk. Ik probeer peper in jouw reet te steken. is zijn antwoord. Als jij peper in mijn reet wil doen is dat prima, alleen da manier waarop. Mark lijkt er al klaar mee te zijn, ik zal wel niks zeggen. Dan krijg ik dadelijk weer te horen dat ik niet achter je broek aan heb gezeten. Het is nooit goed en verlaat de loods. Bjorn ging daarna de vide maar op, en daar uit hij zijn frustraties terwijl er beneden over hem gesproken wordt. Die mentaliteit, allemaal haantjes voegt hij er kwaad aan toe…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *