Romy en Cemal hebben de nacht intiem met elkaar doorgebracht

Romy en Cemal hebben de nacht intiem met elkaar doorgebracht

Een terugblik op afgelopen nacht. Er is namelijk van alles gebeurt en de nacht is redelijk onrustig verlopen…

Jessie en Billy hebben al meerdere malen samen de nacht doorgebracht, en ook vannacht was het weer raak. Ondanks hun uitspraken dat de vorige keer een eenmalige gebeurtenis zou zijn, lijken de twee het toch moeilijk te hebben zonder elkaar. Nadat Billy gisteravond de loods heeft versierd voor Jessie, omdat hij vandaag één jaar in Utopia woont, kruipt ze bij hem in bed. Waar de twee eerst netjes alleen naast elkaar liggen en slapen, komt later die nacht van het één toch het ander. Laten we het erop houden dat ze het zeer gezellig hadden.

Maar niet alleen Billy en Jessie zijn intiem geweest vannacht. Ook Romy en Cemal zijn gisteravond samen in de caravan beland. Al eerder deze week deelden ze een passionele zoen, en gisteravond lukte het ze niet om van elkaar af te blijven. Nadat ze elkaar meerdere malen verteld hebben hoe erg ze elkaar missen, kunnen ze niet van elkaar afblijven. Romy blijft niet de hele nacht bij haar Cemal. Ze blijft achter in de caravan, terwijl Cemal zich verplaatst naar het cordwood om bij Jacco en Karin te logeren.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. yasmin at 14:38

    Tuurlijk vinden ze het wel lekker zo. Daarom zijn het kerels, die denken maar met 1 ding. Van de vrouwen zou je beter moeten verwachten. Maar ja Billy en romy zijn van het laagste niveau. Geen zelfrespect.

  2. Margriet at 10:48

    Die meiden zijn niet goed bij hun hoofd.
    Straks is het weer janken. OmDat ze dachten dat ze weer een relatie hadden. Nou voor de heren is het gewoon het zwakke vlees meer is het niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *