De ondernemersvergadering van 9 juni

De ondernemersvergadering van 9 juni

De ondernemers hebben weer een bespreking gehad. Hier lees je alle belangrijke punten die op 9 juni besproken zijn terug.

René opent de vergadering en laat weten dat er in totaal 2442 euro winst is gemaakt. Al snel vraagt Fay zich af waar iedereen is. Jessie antwoordt dat het een semi verplichte bijeenkomst is. De discussie waait weer op over aanwezigheid bij een vergadering. Maar volgens Jessie is er een paar dagen geleden door een kleine groep bewoners afgesproken om altijd bij de vergadering te zijn, de rest mag dit zelf bepalen. Dan verandert het onderwerp naar hoe vaak er per week vergaderingen moeten plaatsvinden. Jessie slaakt een diepe zucht. Gaan we nu elke f*cking week de afspraken wijzigen zegt hij geïrriteerd. De groep besluit dat je zelf mag beslissen of je aanwezig bent bij de vergadering of niet en zo laat zien hoeveel motivatie je hebt om geld te verdienen.

De vergadering gaat verder en Cemal vertelt hoe het gesprek met de boekhouder is gegaan. Voortaan zal de bv werken met een kassysteem, waardoor het bijhouden van de boekhouding voor René en Cemal makkelijker wordt. Dan volgt er een persoonlijk rondje. Madilia vraagt de groep om hulp, ze wil graag een leuke naam voor de nieuwe vrouwenruimte. Beau voegt eraan toe welke behandelingen er te krijgen zijn, bij hun nieuwe concept. Vanmiddag zal hun dienst op de webshop gezet worden. En daarmee eindigt de vergadering van vandaag.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 50    Gemiddelde: 1.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *