John heeft Utopia 2 definitief verlaten

John heeft Utopia 2 definitief verlaten

Gisteren heeft John bekend gemaakt dat hij Utopia 2 zou gaan verlaten en vandaag is het zo ver. Nadat de bewoners nog wat foto’s met John hebben gemaakt, tillen de mannelijke bewoners John op hun schouders naar de poort. Je mag je nog bedenken probeert Christel. Nee! Ik hoef me niet te bedenken antwoordt John vastbesloten. Hij gaat voor de groep staan en krijgt het moeilijk. Ik wil jullie allemaal bedanken dat jullie met mij Utopia 2 hebben willen opbouwen begint John emotioneel. Hij hoopt dat de groep door gaat met bouwen en vertelt dat ze keihard moeten werken. Jullie kunnen het motiveert hij. John geeft de bewoners één voor één een dikke knuffel en zegt hen gedag. De bewoners hebben het zichtbaar moeilijk met John zijn vertrek. Zowel Jessie als Mike kunnen hun tranen niet in bedwang houden als ze beseffen dat John nu echt de mini samenleving gaat verlaten. De poort gaat open en John bedankt de bewoners voor de laatste keer. De groep juicht voor hem en Mike roept dat iedereen van hem houdt. John zijn avontuur zit er definitief op.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 283    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *