Christel confronteert Shelley met het gedrag waarmee ze tegenaan loopt

Christel confronteert Shelley met het gedrag waarmee ze tegenaan loopt

Shelley heeft gisteren besloten over te stappen naar de drie musketiers en is daardoor niet meer financieel afhankelijk van de bv. Dit kwam rauw op het dak van de andere bewoners en nu de rust hierover is wedergekeerd vraagt Christel naar duidelijkheid bij Shelley. Ik vind de taakverdeling en hoe overzichtelijk en transpart het is, vind ik fijn. Ik heb nog nooit bij Merel een overzicht gezien zegt Shelley tegen Christel over het geld. Christel luistert naar Shelley en stelt dan een directe vraag. Heb je daar wel eens om gevraagd dan? Shelley geeft aan dat ze dit niet heeft gedaan maar dat dit vanuit Merel haar kant moet komen. Christel is het hier niet mee eens en vindt dat Shelley ook had kunnen vragen naar een overzicht. Laat jezelf ook horen benadrukt ze. Zal Shelley nog van gedachten veranderen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *