LauraB wil foto kaarten duurder maken

LauraB wil foto kaarten duurder maken

Na de heissa over de foto kaarten is er besloten om de opbrengst hiervan gaan naar goede doelen.

De kerstmarkt zit er inmiddels op en de foto’s hebben 140 euro opgebracht en LauraB en Chris hebben het er even over. LauraB zegt dat ze het idee van Chris een heel goed plan vindt. Ik heb een goude potje gemaakt en zou graag dit geld voor de Utopia stichting gebruiken. En zou de kaarten voortaan voor 2 euro willen verkopen. Chris antwoordt dat het misschien makkelijker is om gewoon een pot te maken. Dan komt er niet de administratieve rompslomp bij die je bij een stichting wel hebt. Uiteraard ontstaat er nog een flinke discussie of het bedrag nou wel of niet hoger mag worden. Uiteindelijk besluit LauraB gewoon de kaarten wat hoger te verkopen. Ze zullen dus weg gaan voor 2 euro. Dit geld gaat in de pot en er wordt in januari besloten naar welke goede doelen gedoneerd zal gaan worden.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *