Britt heeft een geheime aanbidder

Britt heeft een geheime aanbidder

Terwijl Cemal en Jacco bezig zijn met het samenstellen en inpakken van boeketten voor Valentijnsdag, komen de twee tot een bijzondere ontdekking. Ze vinden namelijk een bestelling die gericht is aan Britt.Even twijfelen de twee of ze de bloemen nu of morgen pas aan Britt moeten geven, maar Jacco kan niet wachten. Hij loopt richting de loods waar hij binnen de doos aan Britt overhandigt. Die blij het pakketje begint uit te pakken. Nu voel ik me heel speciaal zegt ze giechelend, terwijl ze de bloemen vasthoudt. Trots laat ze aan de andere bewoners zien en al snel komt ook Billy een kijkje nemen. Zit er geen kaartje van Jessie in? grapt ze. Maar dit romantische cadeau zet haar duidelijk wel aan het denken. Aan Romy laat ze weten dat ze een cadeau voor Jessie heeft geregeld morgen, maar waarschijnlijk niets terug zal krijgen… Wie zou de stille aanbidder van Bas zijn?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *