De bewoners uit Utopia 2 ontvangen een gezamenlijk cadeau

De bewoners uit Utopia 2 ontvangen een gezamenlijk cadeau

Jessie en Merel hebben afgelopen avond een cadeau gevonden ter attentie van alle bewoners. Wanneer de twee bij de silo zijn aangekomen roepen ze de groep bij elkaar. De bewoners vinden het spannend en zijn allemaal erg benieuwd naar het pakketje. Merel krijgt de eer om hem uit te pakken. Bij het pakket zit ook een envelop met een brief. Hartelijk bedankt voor het meespelen begint Merel voor te lezen. Het pakket is van de Gameroom omdat de bewoners hier afgelopen week aan mee hebben gespeeld. De bewoners hoopten op 13 smartphones maar krijgen een doos vol met chocolade. Oh lekker klinkt het. Merel zelf lijkt een enigszins teleurgesteld te zijn dat er geen smartphones in het pakket zitten zoals ze hoopte.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *