Brandon krokgt weinig respons wanneer hij Mylène probeert te troosten

Brandon krokgt weinig respons wanneer hij Mylène probeert te troosten

Wanneer Brandon en Mylène samen zijn in het huisje, valt het Brandon op dat Mylène niet heel vrolijk is. Wanneer hij vraagt wat er aan de hand is, beginnen de tranen te rollen bij haar. Brandon probeert haar te troosten, maar dit lijkt niet helemaal te helpen. Ze geeft aan dat ze alleen wil zijn, maar dit lijkt Brandon geen goed plan. Als je nu alleen gaat zitten, gaat het je niet helpen, geeft Brandon aan. Mylène lijkt te luisteren naar Brandon, maar geeft weinig response.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 2.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *