Slaapkamer drama in Utopia

Slaapkamer drama in Utopia

Naomi moet natuurlijk haar eigen plekje krijgen in de loods. En met het vertrek van Issabella zien sommigen een aanleiding om de boel eens even lekker om te gooien.

Colinda wil graag bij Patrick in bed gaan liggen en wil daarom doorschuiven naar de blauwe kamer. Charlotte en Laura vinden het een goed idee als Naomi in de groene kamer komt liggen en als snel gaan ze in de weer met de matrassen. Ook Wilco moet er aan geloven en is relatief snel omgepraat. Hij zegt ik ga in de snollebolleksroom.

Echter lijkt het LauraB niet verstandig als Colinda naast Patrick gaat liggen, omdat ze de liefde tussen hen nog pril vindt en dat niet goed voor ze zou zijn. Ze neemt haar mee naar buiten voor een kort gesprekje. Ook Ivan en Joey zien het niet zitten als er een vrouwelijke bewoner in de mannenkamer komt. De discussie begint steeds meer op te laden en Ivan maakt zich enorm druk. Ivan noemt Wilco fake aangezien hij zich veel te makkelijk door de dames laat manipuleren.

Uiteindelijk besluit Colinda dat ze in de groene kamer wil blijven slapen, ik ga niet op een plekje liggen dat ik niet gewend ben! roept ze tegen de bewoners. Alles moet blijven bij het oude. Colinda wil dus niet meer verhuizen. ook Naomi wil geen gedonder en alles blijft weer zoals het was Naomi gaat dus op de plek van Isabella slapen. Verder hoopt Naomi dat iedereen haar gaat accepteren in de slaapkamer. Dat is alleen niet meer nodig want uiteindelijk zwicht Colinda onder de druk en gaat ze dus toch van kamer wisselen.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *