Interview Isabella nadat ze Utopia verliet

Interview Isabella nadat ze Utopia verliet

Nadat Isabella Utopia heeft verlaten heeft ze nog een interview gehad. Hieronder lees je onder andere hoe Isabella zich voelde nadat ze Utopia definitief verliet. Wat haar hoogtepunten waren en of ze trots is op zichzelf. Ook bedankt Isabella al haar fans door middel van een kort filmpje. We wensen Isabella veel succes in de toekomst!

Hoe voel je je nu?
“Hoe ik me nu voel? Rustig. Je zit met Giorgio en Charlotte op de bank en dan raak je als Isabel zijnde helemaal in paniek. Maar dat is eigenlijk helemaal nergens voor nodig. Dan besef je wat er allemaal is gebeurd in een jaar en dan denk je: hierbuiten moet het ook leuk zijn. Dus dan ga je daar maar naartoe leven en dan word je een beetje rustig. Ik zat voor de vierde keer en ook dat gaat meetellen, en de dingen die je hebt bereikt gaan ook meetellen.”

Vond je het een terechte keuze?
“Tja… Je zit met Giorgio. Dat is natuurlijk mijn grote steun en toeverlaat dus hij mocht er van mij sowieso niet uit. En Charlotte… Ja, waar hebben we het over. We zitten hier bijna een jaar dus het maakt volgens mij bijna niet uit of ik bleef of niet. Omdat ik best wel veel heb neergezet en bereikt voor m’n gevoel. En, ja. Step a side for another one.”

Ben je trots op jezelf?
“Ik… Als je een jaar geleden had gevraagd van: goh, wat ga je neerzetten? Dan had ik echt gezegd van: geen idee. Ik heb een grote persoonlijke groei meegemaakt voor mijn gevoel. Ik ben echt in het diepe gegooid en ben mezelf heel erg tegen gekomen. Maar ik heb twee hits neergezet en er komt nog een boekje uit met mijn gedichten en de schilderijen van Nicoline… Dus ja, dit had ik nooit durven dromen.”

Ja, die persoonlijke groei. Je zat in het begin niet lekker in je vel, hè?
“Ja, waarom ik me zo voelde weet ik nog steeds niet. Je gaat in je gedachten zitten en denkt: wie ben ik en wat moet ik doen om mezelf te laten zien. Ik had in het begin echt géén idee wat ik ging doen. Maar toen dacht ik: er moet iets zijn, er is een reden waarom ik hier ben. Ik ben dat avontuur gewoon aangegaan en ben voor alles gegaan dat op m’n pad kwam. Misschien heb ik niet alles op een goede manier gedaan maar vallen en opstaan heeft een mens nooit slechter gemaakt. En dat is ook zeker een hoogtepunt geweest.”

Wat zijn nog meer hoogtepunten?
“Haha, heb je even?! Het begon met het wrestling gala dat ik op het dak stond met Aike en Nico. De eerste markt, mensen die in een keer komen vragen om een handtekening. M’n verjaardag dat Wolter binnenkomt en zegt: ik ga met jou de prooi opnemen. En twaalf uur daarvoor heb je een kalf op de wereld gezet samen met Ruud…”

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *