Wilco van slag na post

Wilco van slag na post

Wilco en Laura hebben vandaag post gehad. Echter is Wilco na het lezen van zijn post helemaal van slag. Nicole troost huilende Wilco en probeert er een beetje achter te komen wat er speelt.

Nicole troost Wilco in de keuken ze vraagt of het rottig was, of gemis? Nou het is ook een stukje gemis antwoordt Wilco, maar ook wat negatieve dingen tussen. Niet over mij als persoon maar over wat er gebeurd thuis. Ohh dat is niet cool he antwoordt Nicole, dat is niet iets waarop je zit te wachten als je hier bent. Je kunt er zo weinig aan doen he. Ik kan er heel veel aan doen antwoordt Wilco, ik spring er gewoon overheen als het ernstig wordt. Daar ben ik gewoon heel eerlijk in. Is het onoverkoombaar vraagt Nicole. Wilco antwoordt dat het niet onoverkoombaar is maar… Het is gewoon k*t dus vult Nicole aan en geeft Wilco nog een knuffel. Laat het gewoon even bezinken. Ja dit is even relativeren dit antwoordt Wilco. Ja zegt Nicole en als je erover wilt praten, ik ben niet ver weg. Wilco antwoordt het fijn te vinden en dat dat scheelt. Ga anders buiten even tegen een boom aantrappen oppert Nicole. Weet je gaat Wilco verder, je hoeft mijn naam maar te roepen en je weet waar ik woon, snap je? En dat is best wel lastig thuis. Ja ik denk dat ik ergens tegenaan ga lopen schoppen of zo. Ja neem de moker mee antwoordt Nicole sarcastisch, sla een boom in elkaar of zo. Ja misschien helpt dat zegt Wilco, goed advies. En Nicole zegt dat het allemaal wel goed komt.

Vervolgens gaat Wilco buiten zitten, daar begint hij nogmaals te huilen. Hij zucht en zegt ik kan gewoon niets doen, ik zit hier. Ik kan gewoon geen f*ck! Ik kan eroverheen maar dat is het doel niet. Wat later vraagt Wilco zich af waarom mensen dit doen. Wilco kijkt vervolgens nog voor zich uit, hij lijkt na te denken. Zou Wilco echt in staat zijn om de poort over te springen mocht de situatie in de buitenwereld verergeren?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *