De bewoners komen bij elkaar voor de eliminatie, wie moet er weg Mariska of Merel?

De bewoners komen bij elkaar voor de eliminatie, wie moet er weg Mariska of Merel?

Alle bewoners staan samen op het strand voor de eliminatie. Merel ijsbeert zenuwachtig voor de houten zuilen. Ik ben echt kotsmisselijk zegt ze tegen de andere bewoners. Dan is het moment daar. Franny spreekt de groep toe. Mariska zit op de bank en nu, voor het eerst, Merel ook. Wie gaat er vandaag naar huis?

Brandon mag als eerste zijn positieve stem uitbrengen. Maris. Deze mensen zie ik wel voor me in de finale zegt hij terwijl hij naar de groep wijst. Jou niet. Dus mijn positieve stem gaat naar Merel voegt hij eraan toe. Er zijn vier Utopianen die mij hebben opgevangen en verwelkomt zegt Franny op haar beurt. Dit is, samen met mij, mijn top vijf. Haar positieve stem gaat ook naar Merel. Dan is de beurt aan Gerrit. Geëmotioneerd richt hij zich tot Mariska. Ik ben echt van je gaan houden benadrukt hij. Maar ik ga stemmen op iemand die ik echt Utopia waardig vindt. Ondanks dat hij onenigheid met Merel heeft gehad, mag zij toch van hem blijven. Hij omhelst Mariska, die ook een traan wegveegt. Ook Hiske heeft het er moeilijk mee. Als ik heel objectief kijk naar de finale heeft Merel langer in Utopia gezeten en meer bereikt zegt ze huilend. Wie de straatstenen van Utopia heeft gelegd, mag van mij blijven. Ze gooit haar amulet in de zuil achter Merel. De uitkomst spreekt voor zichzelf en lijkt geen verrassing te zijn. Merel mag in Utopia 2 blijven. Ze geeft Mariska een dikke knuffel. Mariska gaat rustig haar spullen pakken. En Merel rent naar de boot toe en gaat op het dek staan. Ik ben één van de laatste vijf in Utopia roept ze uit. Zijn jullie het ermee eens?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 60    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *