Ruud en Billy zijn uit elkaar

Ruud en Billy zijn uit elkaar

Het leek zo goed te gaan tussen Ruud en Billy, de twee zijn in Utopia langzaamaan naar elkaar toegegroeid waar uiteindelijk een relatie en zelfs een huwelijksaanzoek. Maar dat lijkt nu allemaal over te zijn zo is te lezen in de telegraaf. Al is de breuk nog een twijfel gevalletje, Ruud ontkent het verhaal namelijk maar Billy daarin tegen bevestigd het verhaal…

Billy heeft als dertiger een leeftijd waarop ze graag kinderen wil”, vertelt een ingewijde. Maar Ruud is een stuk jonger dan zij, en ziet het vaderschap totaal niet zitten.In ’haar’ beachclub vertelt Billy dat de liefde ernstig is bekoeld. Al verkeert ze nog in de ontkennende fase. Ondertussen ontkent Ruud de breuk.

Lange tijd waren ze, ondanks hun onstuimige liefde en ongeremde ruzies, hét setje dat na Utopia leek te beklijven. Maar de liefde tussen BILLY BAKKER (32) en RUUD ZWAAN (25) is niet langer meer reallife. Onoverkomelijke verschillen lieten hun romance sneuvelen…
En dat terwijl ze zó overtuigd waren van hun liefde dat Billy in oktober haar weggestemde liefje binnen een etmaal volgde.
Ze namen hun intrek in het huis van Billy’s moeder in Zwolle. „Van hieruit gaan we kijken naar iets dat centraler is gelegen”, vertelde Billy.
Ook van het voorgenomen huwelijk leek het eenmaal buiten te gaan komen. „Ik wil zéker met haar trouwen”, beweerde Ruud stellig, om daar met een knipoog op te laten volgen: „Met een groot feest en dat we een aantal keer kunnen scheiden…”

Ondanks die grap leek Ruud serieus. Hij keerde niet terug naar de winkel waar hij telefoons verkocht, maar startte vorige maand zijn eigen afslank- en coachingsbedrijf. En ook de eerder flierefluitende kunstenares Billy pakte de zaken om de financiën op orde te krijgen grondig aan; ze ging in de bediening van de beachclub van de vader van Utopia-vriendin CHARLOTTE MUIS.
Maar een gezamenlijke toekomst lijkt er niet meer in te zitten. „Billy heeft als dertiger een leeftijd waarop ze graag kinderen wil”, vertelt een ingewijde. „Maar Ruud is een stuk jonger dan zij, en ziet het vaderschap totaal niet zitten.”
In ’haar’ beachclub vertelt Billy dat de liefde ernstig is bekoeld. Al verkeert ze nog in de ontkennende fase. „Ze is erg verdrietig, maar houdt zich groot. Eigenlijk wil ze er nog niet echt aan dat het voorbij is”, zegt de insider. Ondertussen ontkent Ruud de breuk. „Nee joh, alles gaat hartstikke goed! Billy en ik uit elkaar? Dan weten anderen meer dan ik…”

Bron: Telegraaf.nl

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 58    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
  1. Toet at 15:33

    Inderdaad ze hadden veel ruzie.Maar altijd daarna was er een knuffel.En wat het belangrijkste was ze waren niet gemeen.Ruud hield van dieren en Billy was Billy.Vol leven en altijd grappig gekleed en lief.

  2. Marja at 11:08

    Ach ze mogen uit elkaar van Talpa, contract is voorbij. En “haar” beachclub, er is geen beach in Loosdrecht.

  3. Hortence at 10:11

    Het verbaas mij niet. Geen enkel relatie in Utopia gaat staand houden.Het lust meer niet.Naomi moet hier uit leren. Je laat je misbruiken of maak het uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *