Is Gio jaloers op Colinda en Bjorn?

Is Gio jaloers op Colinda en Bjorn?

Problemen in het radio land van Utopia, Bjorn heeft namelijk een ontdekking gedaan. Zou Gio jaloers zijn?

Morgen komt er weer een radio-uitzending uit en daar moet natuurlijk hard voor gewerkt worden. Bjorn en Colinda trekken zich daarom terug in de wellness. En daar heeft Bjorn iets over Gio te melden. Hij zag namelijk een e-mail voorbij komen aan het adres van Jeroen Nieuwehuizen. Ook wel bekend als radio 538 dj. Bjorn beschrijft wat er in deze mail stond.  Ik krijg bij de uitzending van Bjorn en Colinda niet zoveel zendtijd. Zoiets, in die trant. Bjorn is niet blij met de manier van aanspreken en ook Colinda vind het maar niks. Dan krijgt hij van mij helemaal geen uitzending meer als hij zo begint. Daar ben ik heel makkelijk in. Dat joch moet onderhand een keer stoppen met zijn jaloezie. Want het gaat niet zoals hij dat wil: hij had graag zelf de regie gehad. Hij heeft hier elke week een item! Ik ga me er niet druk om maken ook. Ja nee dat doe ik al lacht Bjorn terwijl hij ondertussen het bewuste mailtje op zoekt. Colinda leest het eens goed door en heeft haar oordeel snel klaar. Het zegt iets over hem. Als hij zich zo wil profileren, dan moet hij dat doen. Iemand die zo onrespectvol praat met mensen… Want dat doet ie, hoe hij soms telefoongesprekken voert met mensen van buitenaf! Echt, sorry, maar ik zou me kapot schamen. Hij denkt dat ie interessant is. Nou, daar komt ie nog wel achter. Degene die hoog blaast, die valt ook heel hard. Wordt vervolgd dus?!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 23    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. anneke at 20:47

  Giorgio jaloers hij is niet de enigste volgens mij is iedereen jaloers op elkaar.
  En mogen ze zomaar de lucht in met hun radio station en hoe is dat te beluisteren , als de nederlandse radiozenders worden uitgeloot wie mag uitzenden,maar hun mogen zomaar de lucht in hebben dat al eens besproken .
  Het is niet te hopen dat ze dit vertellen in de uit zending niet erg colegeaal.
  En waarom dat gekat op elkaar is die week voor niks geweest net of die Colinda niet jaloers is en het valt me tegen van Bjorn om zo te praten ,hij is altijdt iemand met geen mening over iemand

 2. harry at 20:26

  zou zo maar kunnen,bjorn doet het goed , en colinda doet ook haar best. kan je van gio niet zeggen.kan beter eens een keertje tot 10 tellen voor hij inde aanval gaat, tegen bjorn en zijn mond op doet .slaat nergens op. Nu is hij jaloers.

 3. Wil at 20:20

  Die Gio zal zeker een keer naar beneden klappen, hij is echt jaloers, bah, hij gunt het een ander niet en via valse omwegen wil hij zn doel bereiken, nou gio, pas jij maar op, je gedraag je als onvolwassen en gemeen op deze manier. Goed dat bjorn dat zag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *