Stefanie wil zichzelf naar huis stemmen

Stefanie wil zichzelf naar huis stemmen

De nominaties komen er weer aan, deze zijn namelijk op 16 juni gepland. De bewoners mogen elkaar stemmen geven en er komt weer een nieuwe bewoner bij. Stefanie zit buiten met Gaby te praten en zij weet het wel.

Als ze namelijk zelf de regels zou bepalen zou ze zichzelf het liefst naar huis stemmen. Ze zit wederom niet lekker in haar vel, heeft heimwee en heeft het gevoel dat ze niet lekker in de groep ligt. Ook speculeren de twee over hoe de nominaties zullen verlopen. Stefanie vind zichzelf momenteel niet heel nuttig in de groep en daar kijken ook veel mensen naar. Maar volgens Gaby zit Stefanie niet in de gevarenzone. Je loopt geen gevaar, je helpt mee aan andere projecten. Gaby geeft zelf ook toe dat ze weinig eigen projecten heeft maar de anderen ook probeert te helpen. Wel denkt ze dat ze veel stemmen gaat krijgen. Stefanie zelf is minder overtuigd of ze in de gevarenzone zit of niet. Wat denken jullie? Welke bewoner loopt er gevaar om genomineerd te worden?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
  1. theo 076 at 09:27

    Snel weg ermee met die depressieve jankende blauwe smurf,wordt er doodziek van,als dat een boerendochter is ziet er het slecht uit voor de boeren in nederland.

  2. talleke at 08:02

    nou van mij mag gio eruit en mag hij meteen naoma mee nemen. maar dat zal helaas niet gebeuren. onze stef krijgt de meeste stemmen

  3. Helmie at 17:34

    Stefanie wil eruit gestemd worden.. Ik zeg niet doen…Misschien wordt ze dan eens actief!! Mijn stem gaat zeker naar LB!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *