Gio en Naomi over hun relatie

Gio en Naomi over hun relatie

Gio en Naomi hebben de koeien en de kippen vanavond verzorgd. Al snel volgt er een gesprek over hun “relatie”. Hun gesprek begint als Gio vraagt wat Naomi met Laura allemaal besproken heeft. Maar Naomi wil het er niet over hebben. Ze voelt zich er toch al een beetje rot over… En wil zich niet nog rotter gaan voelen. Daarom vraagt ze maar hoe het nou precies zit met hun relatie. Giorgio vindt het een lastig gesprek want naar zijn mening is hij altijd eerlijk geweest naar Naomi. Hij is nog niet klaar voor een relatie. Maar Naomi lijkt het allemaal niet meer zo uit te maken hoe het nou precies zit. Wat je ook gaat zeggen, ik wil toch wel bij je zijn voegt ze eraan toe. Gio benadrukt nogmaals geen relatie te willen maar haar wel leuk vind en verliefde gevoelens voor haar heeft. En volgens Naomi heeft Gio dat nog nooit zo kenbaar gemaakt. Maar dan nu de hamvraag, hoe gaan de twee nu verder? Naomi heeft er niet echt een idee over en Gio denkt dat de twee overdag meer hun ding moeten gaan doen. Ook is Utopia niet echt de plaats om een relatie te beginnen wat het gewoon weg lastig maakt. Naomi merkt op dat het altijd fout gaat als ze een relatie heeft en zo gaat het gesprek nog wel even verder. Waarschijnlijk tobben de twee nog even verder en blijven de twee gewoon friends with benefits.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 38    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 8 reacties op dit artikel
 1. Els van bijnen at 02:51

  Gio heeft mede isabella gewonnen. Daar mag hij haar voor bedanken. Ik ben benieuwd of hij met haar op vakantie ga. Naomi zet zichzelf in een slecht op de kaart in utopia, ze moet niet zo naïef zijn en voor zich uitkomen en zich niet laten gebruiken. Gio zegt dat isa nep lacht maar je moet naomi horen die lacht nep en aanstellerig. Gio moet eerst met sam en isa in gesprek gaan en dan aan iets anders beginnen. Het was te verwachten dat hun de publiek prijs zouden krijen . En wat zijn studie betreft als isa en nicoline nog in utopia waren hadden ze achter zijn veren gezeten en geholpen met overhoren. Hij heeft niet goed geleerd hij was meer met naomi dan met zijn studie

 2. Willy at 09:31

  Ik kan alleen maar zeggen dat Naomi stom is, ze weet hoe het ervoor staat, en toch maar bij Gio blijven, onbegrijpelijk!!!!!!! Een echte puber

 3. anna at 08:27

  En Laura heeftt ook geen mensenkennis om dan tegen Naomi te zeggen dat Gio haar nooit in de maling zal nemen want ze ”kent gio” ipv dat meisje te beschermen laat ze haar in de klauwen van Gio zitten hoe erg is dat?

 4. anna at 08:23

  Ivan heeft het niet beter kunnen verwoorden,want hoe dom kan een meisje zijn om zich zo te laten gebruiken door zo’n naar mannetje en het word met de dag steeds erger met Gio getverd….

 5. dorina at 07:38

  Gio heeft van isa gebruikt en nu naomi. Om geen stem tekrijgen van de dames. Sorry maar die dicussie tussen hem en ivan. Moet ik ivan gelijk geven

 6. lena at 23:37

  Tuurlijk. Maar echt vrouwvriendelijk is het niet. Voor dat hij utopia in ging had hij een relatie. En meteen toen hij utopia in kwam liep hij zijn lala achterna. Van de ene naar de andere. En die vrouwen blijven allemaal achter met liefdesverdriet. Weet je met een one night stand. Weet je waar je aan toe bent. Maar hier lijkt het gewoon op een relatie. Want als ze iemand anders zou pakken in utopia of op de markt dan zou de hel losbreken. Maar een relatie wil hij niet.

 7. Sonja Hiemstra at 22:52

  Als je net 21 jaar bent geworden als Gio en het leuk hebt met een 19jarig meisje, dan wil je je toch niet gaan binden for ever….. De jongen moet straks zijn studie oppakken als hij uit Utopia gaat en wordt dan wel weer verliefd op een ander meisje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *