Heeft Gaby gevoelens voor Danny?

Heeft Gaby gevoelens voor Danny?

Goedemorgen! De bewoners waren tot onze verbazing alweer op tijd wakker zoals ze gisteren in het centraal besproken hebben. Ze lijken dus woord te houden en er alles aan te willen doen om Utopia BV niet het faillissement te laten gaan. Wij gaan nog even terug naar gisteren avond toen Gio en Naomi de koeien en de kippen verzorgden. Als de twee over hun “relatie” gesproken hebben en weer richting de loods lopen ontstaat er een kort gesprekje over Gaby en de gevoelens die ze heeft voor nieuwkomer Danny.

Naomi begint te vertellen dat Gaby vanmiddag tegen haar zei dat ze wist op wie ze zou gaan kiezen, Danny! Je moet haar aan tafel zien zitten, als hij er ook bij zit. Dan gaat ze echt heel anders doen. Is ze verliefd vraagt Gio een beetje verbaasd. Naomi antwoordt het niet te weten. Ze keek me wel aan tijdens de rondleiding van die twee. Echt zo van…. Ze zei ook ja dat is wel het type waar ik op val. Zei ze dat ja vraagt Gio, hij is 31 toch. Ja daarom zegt Naomi met een lach, hij is wel oud. Het scheelt maar 13 jaar grapt Gio. Naomi vind dat niet kunnen en Gio sluit zich erbij aan. Zou Gaby echt verliefd zijn op nieuwkomer Danny?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 31    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *