Danny en Tineke zijn de twee nieuwe bewoners

Danny en Tineke zijn de twee nieuwe bewoners

Wie zijn de twee nieuwe bewoners? Zojuist zijn Danny en Tineke het terrein op gelopen. Ze worden hartelijk ontvangen door Laura en Laura en lopen richting de loods. Aldaar volgt een voorstel ronde en als alle bewoners zitten beginnen de twee nieuwe bewoners wat over zichzelf te vertellen.

Tineke begint, ze komt de bewoners helpen. Ze wil lekker aan de gang gaan en het gezellig maken in de loods. Ze heeft 2 zonen en 2 kleinzonen en de derde is op komst. Haar kinderen wonen in Curacao. Vervolgens wordt de leeftijd van Tineke geschat en uiteindelijk bekend ze dat ze 60 jaar is. Ze heeft bij een natuurorganisatie gewerkt en heeft voor Joey een cadeautje mee, een bittertje. Ook Laura krijgt een cadeautje. Het liefst wil ze bij Ivan, Chris en Patrick slapen. Ze komt uit Amsterdam maar woont in Almere. En wil mee helpen in de keuken, ze is meer van de stamppot. Ook is ze van de poets. Ze is alleenstaand, en haar zonen zitten bij defensie. Ze doet mee aan Utopia omdat ze verandering in haar leven wilde. Ze heeft alles doorstaan dus we gaan ervoor! En wil de jonge meisjes een hart onder de riem steken. Tineke wil netheid en wil graag geld verdienen door een mini midgetgolf. Ik ben er voor jullie!

Danny is 31 jaar en komt uit het nachtleven. Is 14 jaar geleden begonnen in een club, na 11 jaar kreeg ik de kans om mij in te kopen en ben mede eigenaar geworden. Ik heb festivals georganiseerd, entertainen managen is mijn wereld geweest. Danny komt uit Friesland en is uiteindelijk uit het nachtleven gestapt. Ook is hij vrijgezel, maar heeft 8 jaar een relatie gehad. Op een gegeven moment kozen wij voor een andere weg. We zijn nog steeds bevriend. Danny wilde naar Utopia komen om zijn drijfsfeer weer terug te vinden. Hij wil entertainment dingen terug pakken. Ook zou hij een Utopia apotheek willen opzetten. Dit kan met planten al simpel gedaan worden. Ik ben heel creatief en zal iedereen betrekken in ideeën. Ik wil iedereen daar bij betrekken en meer samen te gaan doen. Ook heeft hij een agrarische opleiding gedaan. Ook wil hij de kosten gaan drukken. Hij heeft er zin in om te gaan knallen!

LauraB benoemd dat de nieuwe bewoners straks een rondleiding krijgen. Vanmiddag komt er bezoek voor de jarige job en vanavond komt er een leuk feestje, waarschijnlijk is er muziek van 21:00-00:00 uur. Gabriëlle begint over Utopia magazine, het kost 475 euro om deze op tijd af te krijgen. Iedereen geeft een GO. Tineke wil ook nog dat haar tatoeages bijgewerkt worden, er zitten er 2 op haar schouders. Dany heeft geen tatoeages en is dat niet van plan. LauraB wil iedereen bedanken voor gisteren avond toen Stu Larsen kwam optreden. Chris gaat de bewoonsters een rondleiding geven hij is er immers een expert in. Danny en Tineke mogen 4 dagen in Utopia verblijven, daarna gaat er één van de twee weg. Hij of zij mag dan uiteindelijk beslissen wie van de genomineerden Utopia definitief moet verlaten.

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 26    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 11 reacties op dit artikel
 1. Druif at 16:17

  Heerlijk een dominante vrouw daar , vuurwerk.Dat hadden we nog niet gehad 😉 vrouw alleen moet wel dominant zijn anders red je het niet.
  En als je 70 uur s nachts werkt zie je niet veel zon en ga je vanzelf bleek zien .wel leuk voor Chris als hij met groen ed in de weer zou gaan . Goed trouwens dat lottepot eruit is 😉

 2. David Brigham at 14:38

  Als ik even gemeen ben:
  Dame : luidruchtig en dominant – ik denk dat dat niet goed gaat komen.
  Heer: beetje bleekjes – 2de Bjorn.
  Waarom is in hemelsnaam die Mathijs niet gekozen.

  • anneke at 13:31

   Maar ze maakt wel schoon en dat komt heel goed uit voor sommige zowel de mannen als de vrouwen verdommen om schoon te maken
   En voor de mensen met je glazen bol je lijkt Colinda wel ik stel jullie gerust lijk niet op haar ik heb gezegt wat ik denk net als meer mensen die voor hun mening uit komen

 3. Druif at 14:26

  MIk inderdaad dat zijn de grootste relschoppers. Ik ruil er zo 2 nieuwe voor in hoor . Wilko eruit mark eruit .allebei de nieuwe erin .
  Maar ja dat is mijn Utopia en gaat niet door.
  Ben trouwens heel blij dat ik daar niet zit, gelukkig heb ik hier mijn Utopia .

 4. anneke at 12:42

  Dan weten we al wie eruit gaat nauw Patrick pak je tas maar in Tineke komt er in en die is gek van Wilco en die gaat je helpen om van hem af te zijn
  Zal me zeer verbazen als ze de twee andere eruit stuurd

  • Mjo at 13:11

   o ja, @anneke en dat weet je nu al, dat ze gek is op/van Wilco. Ze is net 1 uur binnen.

   Knap van je. Ook vooruitziende gave’s (met glazen bol) zoals Colinda meent te hebben??

  • Manon at 17:35

   @Anneke, toevallig ook al een idee wie er over 2 maanden genomineerd worden en evt weggaat? Dan weten we dat alvast en hoeven we eigenlijk niet meer te kijken! Best handig zo een gave.. En stel dat je gelijk hebt en patrick gaat, dan ga ik heel hard juichen!!!!

 5. Toet at 12:42

  Hieper de piep.Gelukkig iemand met levenservaring.Ik hoop echt dat Tineke blijft.Ik denk dat Ivan haar geen grote mond durft te geven en die andere broekenpoepertjes ook niet.

  • Mjo at 13:27

   Idd @Toet, eindelijk iemand met de nodige levenservaring. Ik hoop van harte dat ze snel door heeft wie in Utopia de sfeer zo verzieken. En natuurlijk ook iets mee gaat doen. Zou mijn kijkgenot behoorlijk verhogen.

   Maar ja, van de andere kant, zullen enkele bewoners zijn die haar als een bedreiging gaan zien. Want de laatste nieuwe inwoners die zijn binnen gekomen, zijn allemaal geen sterke persoonlijkheden.

   Wie haar als een bedreiging kunnen gaan zien, zijn volgens mij Colinda, Wilco, Marc en Ivan. Ze kunnen dan niet meer hun gangetje gaan of een grote mond opzetten. Want in mijn ogen zijn deze 4 op dit moment de personen die (in negatieve zin) het dominantst aanwezig zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *