Familiebezoek voor Joey

Familiebezoek voor Joey

Tijd voor familiebezoek voor jarige job Joey! Dit keer wachtte Joey zijn gezelschap niet op bij de poort maar stond in één keer zijn zusje in de slaapkamer. Bezoek!

Uiteraard wordt er een hoop geknuffeld en gekust. Daarna gaat het gezelschap aan tafel zitten lekker genieten van een taart die LauraB als verrassing voor hem gemaakt heeft. Er wordt gezellig bijgekletst en Joey laat trots het horloge zien wat hij van zijn vriendin LauraB gekregen heeft. Ook mag het gezelschap lekker blijven eten en genieten van roti gemaakt door Gabriëlle. Ook krijgt Joey verschillende knuffels en groetjes van zijn kennissen, familie en vrienden. Kortom het gaat er gezellig aan toe! Dan heeft de vader van Joey nog een verzoekje omdat hij zo trots is op zijn tattoo carrière van zijn zoon wil hij er ook een laten zetten. Er wordt een mooie tatoeage gezocht met een betekenis. Het is een streepjes code die voor de letters, JMN staan. Joey, Mylan en Noel. Ook wordt er over de toekomst van Joey gesproken. Zijn familie staat achter hem, maar hij moet wel een doel hebben in Utopia. Maar als je het naar je zin hebt dan is het goed aldus zijn vader. Vanavond zal er nog een feestje plaats vinden in Utopia, hoe zou het verjaardagsfeest van Joey af gaan lopen?

Zodra er filmpjes beschikbaar zijn, zullen we deze in dit bericht plaatsen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 4.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *